کانش مرجع مناسب
کسب مهارت و دانش

چگونگی راه اندازی مغازه مرغ فروشی| ترفندها تا سود

راه اندازی مغازه مرغ و ماهی فروشی
شغل مرغ فروشی، از مشاغل پردرآمد و پرطرفداریه. چون مرغ از مواد مصرفی روزانه مردم محسوب میشه و مردم اغلب به صورت روزانه یا حداقل هفتگی مرغ مصرف میکنن. از طرفی، بیشترِ مردم، مرغ را غذایی تجملاتی و لذیذ می دونن و به همین دلیل از مهمان هایشان با مرغ پذیرایی میکنن. بنابراین در سبد غذایی مردم، مرغ از جایگاه ویژه ای برخورداره. خب وقتی خریدِ مردم زیاد باشه، فروشِ مغازه های مرغ فروشی بیشتر میشه و درنتیجه سود و درآمد بیشتری کسب میکنن. البته فروشِ همه مغازه ها، به یک اندازی نیست و اگر شما قصد راه اندازی مغازه مرغ فروشی دارین، باید با روش هایی فروش تون رو بالا ببرین. اما چطوری؟
راه اندازی مغازه مرغ و ماهی فروشی
فهرست مقاله :

راه اندازی مغازه مرغ فروشی

راه اندازی مغازه مرغ فروشی ایده ای به جا و درست برای کسب و کار است چرا که مرغ یک نیاز ضروریه برای مردمه و به خصوص کشور ما که درصد زیادی از گوشت مصرفی اکثر خانواده ها رو مرغ تشکیل میده.

پس اگر اصولی و درست و با سنجیدن جوانب کار وارد این حرفه شویم مطمئنا سود خوبی از شغل مرغ فروشی عاید ما خواهد شد.

ما در مقاله آموزشیِ زیر سعی می کنیم مراحل راه اندازی مرغ فروشی از صفر تا 100 رو توضیح بدیم تا به راه اندازی شغل مورد نظرتون نزدیک و نزدیکتر بشین. پس با ما همراه باشین…

چگونگی راه اندازی مغازه مرغ فروشی

وسایل موردنیاز برای راه اندازی مغازه مرغ فروشی

برای راه اندازی مغازه مرغ فروشی، به یه سری وسایل و تجهیزات احتیاجه که شامل موارد زیرن:

  • 1 یا دو عدد یخچال
  • ترازو
  • تخته برای خرد کردن مرغ
  • چاقوی تیز یا ساطور
  • کارتخوان

تجهیزات و وسایل مورد نیاز برای مرغ فروشی

اگر در ابتدای راه اندازی مغازه مرغ فروشی، سرمایه کمی دارین و می خواین هزینه هاتون کمتر بشه، بهتره که تجهیزات مغازه مرغ مثل یخچال رو که قیمت بیشتری داره رو به صورت دست دوم تهیه کنین.

اما توجه داشته باشین که از کسی تهیه کنید که مغازه خودش رو جمع کرده و داره تغییر شغل میده، نه از کسی که داره یخچال مغازش رو عوض می کنه چرا که اگه خوب بود به فکر تعویضش نمیفتاد .

سود مرغ فروشی چقدر است؟

یکی از مهمترین سوالات راه اندازی مرغ فروشی این است که هر کیلو مرغ چقدر سود دارد چرا که قرار است این کار ما کسب درآمد کنیم.

سود هرکیلو مرغ برای فروشنده با توجه به نوع برند مرغ در سال 1400 ، حدود هزار تا دوهزار تومان است، که چیزی حدود 6 درصد قیمت تمام شده است.

مثلا اگر شما در روز 500 کیلو گرم مرغ به فروش برسانید چیزی حدود 800 هزار تومان سود نصیب شما می شود؛ اما این را فراموش نکنید این سود مختص فروش مرغ می باشد و اگر در مرغ فروشی شما اقلام دیگری مانند: ماهی، قارچ، تخم مرغ و… به فروش میرسد این سود تا 1 میلیون تومان در روز هم خواهد رسید.

سود مرغ فروشی

پس کار اصلی شما این است که بتوانید مشتری های خوب و مناسبی را برای خودتان جذب نمایید که در ادامه راجع این موضوعات با یکدیگر گپ خواهیم زد.

بیشتر بدانیم !!:اگه به دنبال یه کار خوب هستی، مقاله آموزش راه اندازی گل فروشی از هزینه تا درآمد رو بخون.

هزینه راه اندازی مغازه مرغ فروشی

هزینه هایی که در راه اندازی مغازه مرغ فروشی انجام میشه، به ترتیب زیرند:

  • خرید یا اجاره مغازه
  • خرید تجهیزاتِ مغازه مرغ فروشی
  • دکوراسیون مغازه مرغ فروشی
  • دریافت پروانه کسبِ مرغ فروشی
  • خریدِ روزانه مرغ از کشتارگاه ها و یا مراکز پرورش مرغ

خیلی از شما به دنبال رسیدن به یک عدد هستید که در آخر برای راه اندازی مغازه مرغ فروشی چه میزان سرمایه لازم است، این مبلغ تا حد زیادی به شما و میزان گستردگی کار و ریخت و پاش های شما دارد.

سرمایه مورد نیاز برای راه اندازی مرغ فروشی بدون در نظر گرفتن هزینه اجاره بها و مکان در پایین ترین حالت 200 میلیون می باشد، که با این رقم بایستی در خرید تجهیزات و اقلام فروشی صرفه جویی کنید و با گذشت زمان کار خود را گسترده تر کنید.

چگونه درآمد مرغ فروشی را افزایش دهیم؟

چگونه درآمد مرغ و ماهی فروشی را افزایش دهیم؟

در زمان راه اندازی مغازه مرغ فروشی می تونین با روش های زیر، درآمد تون رو افزایش بدین.

  1. می تونین درکنار مرغ، موادی مثل ماهی، تخم مرغ، کالباس، سوسیس، قارچ، طعم دهنده های مرغ و کباب، قطعات مرغ مانند بال، کتف، گردن، ران، سینه، فیله، پای مرغ، دل، جگر و سنگدان هم بفروشین تا فروش تون فقط به مرغ محدود نشه و با فروشِ این مواد، درآمد بیشتری کسب کنین.
  2. همچنین می تونین با ارائه خدماتی مثل خرد کردن مرغ، آماده کردن تکه های مرغ مناسب برای جوجه و… مشتری های بیشتری جذب کنین.
  3. علاوه بر موارد بالا، می تونین به راه اندازی مرغ و ماهی فروشی فکر کنین. به این صورت، می تونین از فروش ماهی های تازه در کنار مرغ، هم مشتری های بیشتری جذب کنین و هم درآمد بیشتری کسب کنین.
  4. تبلیغات و دکورراسیون مناسب میتواند بر روی تعداد مشتری های شما تاثیر بگذارد و درآمد شما نیز افزایش یابد.
  5. انتخاب یک محل خوب و بکر مانند مناطق و محله های شلوغ که تعداد مرغ فروشی ها کم می باشد، یا در بازار و گذرگاه های شلوغ میتواند یک مکان مناسب برای راه اندازی مرغ فروشی می تواند باشد.

پروانه کسب مرغ فروشی

برای راه اندازی مغازه مرغ فروشی، باید پروانه کسب مرغ فروشی رو از اتحادیه پرنده و ماهی فروشان دریافت کنید. ابتدا آدرس سایت اتحادیه استان خودتون رو پیدا کنید و تمام شرایط دریافت مجوز رو اونجا ذکر کرده و سپس حضوری برای ارائه درخواست اونجا مراجعه نمایید.

ممکن است شرایط و مدارک خواسته شده از استان به استان دیگر تغییر نماید، برای مراجعه به سایت اتحادیه پرنده و ماهی فروشی تهران کلیک نمایید.

پروانه کسب مرغ فروشی

مراحل دریافت مجوز مرغ فروشی

  • ابتدا درخواست خود را به اتحادیه ارائه میدین.
  • اتحادیه درخواست شما رو بررسی میکنه و از شما مدارک زیر رو میخواد

         _  شناسنامه

         _ کارت ملی

         _ عکس

         _ کارت پایان خدمت یا گواهی معافیت از خدمت

         _ گواهی عدم سوء پیشینه

         _ اجاره نامه یا سند مالکیت مغازه

         _ آخرین مدرک تحصیلی

  • بعد از بررسی مدارک و صلاحدید اتحادیه، باید حق عضویت و ورودیه سال اول رو بپردازین.
  • بهداشت و اماکن مغازه منتخب شما رو بررسی میکنن.
  • درصورت تایید بهداشت و اماکن، اتحادیه پروانه کسب شما رو صادر میکنه.

ترفند های مرغ فروشی

در راه اندازی مغازه مرغ فروشی، به نکات زیر دقت کنید:

درآمد مرغ فروشی، تا حد زیادی وابسته به مکان مناسب است، سعی کنید مغازه ای رو برای مرغ فروشی بخرین یا اجاره کنین که نزدیک محل های پرتردد و شلوغ باشه، مثل مرکز شهر، نزدیک مجتمع های تجاری و…

در اینصورت حتما فروش شما و درنتیجه، درآمدتون بیشتر میشه.

سعی کنین همیشه مرغ رو از مراکز مطمئن پرورش مرغ و به صورت تازه و روزانه خرید کنین تا مشتری های شما با یک بار خرید، همیشگی بشن.

سعی کنین با روی خوش و خوش اخلاقی با مشتری هاتون برخورد کنید. نوعِ ارتباط شما با مردم قطعا روی درآمد و روزیِ شما اثرگذاره.

اگر میخواهید ترفندهای بیشتر از شغل مرغ فروشی را بیاموزید میتوانید ویدئوهای زیر را مشاهده نمایید.

ترفند های مفید در هنگام تاسیس فروشگاه مرغ و ماهی

آشنایی با شغل مرغ فروشی و مشکلات آن از زبان یک فعال در این زمینه

دکوراسیون مغازه مرغ فروشی

سعی کنین برای راه اندازی مغازه مرغ و ماهی فروشی دکوراسیون خود را خیلی مرتب و شیک بچینید و رنگ دیوارها، لباس کارکنان، تجهیزات مغازه و… همگی باهم هماهنگ باشن.

در ویترین مغازه مرغ فروشی، هرآن چیزی که در مغازه دارین، مانند مرغ، کالباس، تخم مرغ و… را مرتب و شکیل بچینید تا مشتری با یک نگاه، متوجه شود که چه چیزهایی در مغازه شما به فروش می رسد تا اگر تصمیم به خرید این مواد دارد، مغازه شما را برای خرید انتخاب کند.

پیشنهاد ما: مطالعه مقاله راه اندازی مغازه عطاری یا گیاهان دارویی

 

مشکلات رایج هنگام راه اندازی مغازه مرغ فروشی

با راه اندازی مغازه مرغ فروشی مطمئنا با مشکلاتی روبرو خواهید شد، اما مهم این است که برای مدت کوتاهی مثلا سه یا چهار روز با سختی ها و مشکلات آن دست و پنجه نرم کنید مطمئنا برای شما تبدیل به عادت خواهد شد.

مهمترین مشکلات مربوط به شغل مرغ فروشی در زیر برایتان لیست شده است.

مشکلات شغل مرغ فروشی

_ شما فقط سه روز برای فروش هر مرغ مهلت دارین و اگر در روز اول، موفق به فروش مرغ آن روز نشین، در روز های بعد شانس فروش آن مرغ ها کم میشه.

_ مرغ در بعضی از فروشگاه ها به فروش میرسه و مردم برای سهولت بیشتر، در کنار خرید کالاهای موردنیاز خود از این فروشگاه ها، مرغ هم خریداری میکنن.

_ بعضی از مرغ فروش ها، فقط به فروش مرغ بسنده میکنن و به دلیل فروش کم در طول روز، سود کمی کسب میکنن.

_ ممکن است به خاطر خرد کردن مرغ مدتی اذیت شوید و دستان شما عادت نکرده باشد، که مطمئنا پس از مدتی برای شما عادی خواهد شد، این را فراموش نکنید که همه ی شغل ها سختی هایی دارند، هم این است که شما جا نزنید.

_ممکن است این که دستان شما همواره بوی مرغ و ماهی بدهد برایتان دلچسب نباشد اما مطمئنا پس از هفته اول برایتان عادی خواهد شد.

جمع بندی: راه اندازی مغازه مرغ و ماهی فروشی مطمئنا یکی از کسب و کارهای پر سود و پر درآمد می باشد، به شرط آنکه اصولی جلو برویم  و مشکلات و راه حل ها را بیاموزیم و صبر داشته باشیم….

تیم کانش
تیم کانش

ما در کنار شماییم تا بتوانیم با قرار دادن مطالب و آموزش های مفید، گام کوچکی جهت افزایش دانش و کسب مهارت شما بردایم...

6 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *