کانش مرجع مناسب
کسب مهارت و دانش

راه اندازی موبایل فروشی | راز درآمد بالای این شغل

راه اندازی موبایل فروشی
شاید یکی از مهمترین وسایلی که ما نمی توانیم آنرا از خودمان جدا کنیم همین گوشی های موبایل است که در هر خانه چند عدد موجود است و هر کسی حداقل 1 مورد گوشی موبایل دارد. پس یکی از نیازهای ضروری امروزه جامعه ما موبایل است و هر نیازی هم باید پاسخ داده شود، پس وجود این همه موبایل فروشی در سطح شهر بی دلیل نیست چرا که تقاضای خرید بالاست. قرار است در این مقاله آموزشی جذاب همه چیز درباره راه اندازی موبایل فروشی را خدمتتان عرض کنم. پس با ما باشید...
راه اندازی موبایل فروشی
فهرست مقاله :

راه اندازی موبایل فروشی

شاید شما هم موقع خرید گوشی با خود فکر کرده اید که درآمد موبایل فروشان خوب است، چرا که مردم این صنف را جزو پردرآمد های بازار میدانند.

و اگر برای خرید موبایل به پاساژ علاء الدین سری زده باشید و با سیل جمعیت روبرو شده باشید متوجه میزان فروش این صنف خواهید شد و کمتر بازار یا پاساژی را در سطح شهر میتوان یافت که به اندازه بازار موبایل فروشان شلوغ باشد.

شغل موبایل فروشی

پس الان ذهن شما درگیر کلی سوال هست و میخواهید به جواب آنها برسید مانند:

 آیا راه اندازی موبایل فروشی ایده ی خوبی ست؟

میتوان با شغل موبایل فروشی به درآمد خوبی دست یافت؟

میزان سرمایه اولیه و درآمد گوشی فروشی چقدر است؟

مغازه چطور اجاره کنم و چطور جنس بخرم؟

و کلی سوالات دیگه که قراره باهم امروز به آنها پاسخ کاملی بدیم تا شما هم همه چیز درباره راه اندازی موبایل فروشی را بدانید و بتوانید با چشم باز وارد این شغل شوید و موبایل فروشی خود را راه اندازی نمایید.

کجا موبایل فروشی بزنم ؟

یکی از مهمترین گام های ابتدائی راه اندازی موبایل فروشی انتخاب یک مکان مناسب است چرا که میزان فروش شما تا حد زیادی به مکانی که انتخاب میکنید وابسته است پس این قسمت را با دقت بخوانید.

اگر در شهر کوچکی زندگی میکنید که بازار اصلی موبایل فروشی ندارد شما بایستی یک مغازه در محل پر رفت و آمد بازار اجاره نمایید که پاخور خوبی داشته باشید.

بهترین مکان برای راه اندازی موبایل فروشی

اما اگر در مراکز استان ویا شهرهای بزرگ زندگی میکنید 2راه برای اجاره مغازه دارید.

  1. حتما و حتما در شهرتان یک بازار اصلی مختص موبایل فروشان وجود دارد، مثلا در تهران پاساژ علاءالدین، بازار موبایل، چارسو و… مرکز موبایل فروشان تهران است.

اگر سرمایه کافی دارید بهترین مکان برای برای راه اندازی موبایل فروشی بازار موبایل فروشان است چرا که ممکن است چیزی بیش از 50 برابر فروش شما بالا برود.

  1. اجاره مغازه در شهرک های مسکونی و مناطق پر رفت و آمد

در این مناطق هم موبایل فروشی به چشم میخورد اما مطمئنا فروش شما در این مناطق کمتر خواهد بود و صد البته اجاره مغازه هم پایین تر است.

ممکن است شما برای اجاره یک مغازه در بازار موبایل علاء الدین حدود 20 میلیون درماه هزینه نمایید که این هزینه در مناطق دیگر به همان متراژ و یا حتی بزرگتر به 2 میلیون هم برسد.

پس اگر سرمایه کافی دارید گزینه اول را نتخاب کنید و اگر سرمایه اولیه شما برای راه اندازی موبایل فروشی کم است حتما در یک مکان با پاخور خوب و شلوغ مغازه اجاره کنید و پس از پیشرفت به بازار اصلی بروید.

سود فروش گوشی چند درصد است؟

یکی از مهمترین موضوعاتی که هنگام راه اندازی موبایل فروشی باید بدانید این است که میزان درآمد موبایل فروشی چقدر است و سود گوشی فروشی چند درصد است؟

سود گوشی فروشان از حدود 7 درصد شروع شده و تا 100 درصد هم می رسد.

سود گوشی فروشی چند درصد است

مثلا سود فروش گوشی های ساده چیزی حدود 7 تا 15درصد است مثلا به ازای فروش گوشی ساده 500 هزاری حدود 70 هزار تومان سود نصیب شما میشود و در گوشی هایی با قیمت بالاتر مثلا گوشی های شیائومی بالای 10 میلیون این مقدار سود به نزدیک 1 میلیون هم میرسد(نزدیک به 10 درصد).

اما درصد سود های بالا در موبایل فروشی متعلق به لوازم جانبی است که بعضا سود 100 درصدی هم می بینند، مثلا سود فروش گلس موبایل چیزی حدود 100 درصد است و برای قاب های موبایل مختلف هم سود 30 تا صد درصدی وجود دارد.

پس با این اوصاف میزان درآمد موبایل فروشی در ماه مقدار قابل توجهی می شود به شرط آنکه بتوانیم مشتری جذب کنیم و فروشمان را بالا ببریم، که یکی از راه های آن راه اندازی موبایل فروشی در یک مکان مناسب بود و در ادامه بیشتر در این مورد صحبت خواهیم کرد.

چگونه یک موبایل فروش موفق باشیم ؟

برای اینکه بدانیم چگونه یک موبایل فروش موفق باشیم و فروشمان را بالا ببریم بایستی هنگام راه اندازی شغل موبایل فروشی نکاتی را رعایت کنید و از تجربه های موبایل فروشان خوش نام استفاده کنیم و خودمان هم خلاقیت به خرج دهیم.

برخورد مناسب موبایل فروش

هنگام برخورد با مشتری با روی باز و اخلاق پسندیده با او رفتار کنیم و با مهربانی اطلاعات مورد نیازش را در اختیارش قرار دهیم و او را درست راهنمایی کنیم.

بعضی از افراد اطلاعاتی از گوشی ندارند و وقتی به مغازه شما می آیند این جمله را ازآنها می شنوید: آقا با 5 تومن چه گوشی ای میشه خرید؟

اینها مشتریان بالقوه ای هستند که اگر اطلاعات درست به آنها بدهید و درست راهنماییشان کنید تبدیل به مشتری هایتان خواهند شد.

فروش لوازم جانبی موبایل

هنگام فروش موبایل حتما و حتما به مشتری خود پیشنهاد خرید لوازم جانبی مانند گلس و قاب را بدهید چرا که اگر از شما نخرند مطمئنا از همکار شما این لوازم جانبی را خریداری میکند.

گاها سود فروش یک گلس و گارد موبایل بیش از سود یک گوشی برای موبایل فروشان منفعت خواهد داشت.

فروش لوازم جانبی گوشی موبایل

میتوانید این پیشنهاد را به مشتری بدهید که چون سود گوشی کمتر است در صورت خرید لوازم جانبی تخفیف بیشتری به شما خواهم داد.

تخفیف وِیژه  و اشانتیون را فراموش نکنید

در صورت داشتن مشتری برای گوشی های گران قیمت که سود بهتری دارند به مشتری خود قول اشانتیون را بدهید.

مثلا به ازای خرید گوشی یک کلس 40 تومنی هم هدیه از طرف ما دارید با این کار هم مشتری ترغیب به خرید میشود و هم از نظر خودش از شما 40 هزار تومان تخفیف گرفته در حالی که قیمت یک گلس خوب برای شما زیر 20 تومان تمام شده است.

دکوراسیون زیبا گوشی فروشی

برای اینکه بتوانید بهتر مشتری جذب کنید حتما سعی کنید که دکوراسیون و ویترین خوبی داشته باشید.

از هر مدل گوشی ای که دارید یک مدل در ویترین داشته باشید و در صورتی که تنوع رنگ در دلی وجود دارد آنرا کنار هم بچینید.

لوازم جانبی مثل قاب و گاردهای موبایل رو در جلوی دید مشتری قرار دهید که موقع انتخاب آنها مجبور نشوید همه تجهیزات را روی میز بچینید .

ویترین شغل گوشی فروشی

از تعمیرکار موبایل استفاده نمایید.

یکی راه های کم کردن هزینه راه اندازی موبایل فروشی استفاده از تعمیرکاران است؛ اگر موبایل فروشی شما فضا به اندازه کافی دارد میتوانید یک میزو صندلی را به تعمیرکاری خبره و کاربلد اجاره دهید و  ماهانه از او اجاره میز را بگیرید و یا درصدی کار کنید.

استفاده از تعمیر کار در شغل گوشی فروشی

در این صورت میزان پرداختی شما کمتر شده و سود شما بیشتر میشود و روی تعداد مشتری و شناخته شدن شما تاثیر مثبت دارد.

پیشنهاد ویژه: راه اندازی فرش فروشی | پشت پرده این شغل پر سود

موبایل فروشی اینترنتی

از فضای مجازی غافل نشوید و در اینستاگرام و تلگرام پیج داشته باشید و نمونه موبایل های خود را با اطلاعات کامل در اختیار کاربران قرار دهید و در صورت امکان پس از مدتی فروش غیرحضوری خود را نیز فعال کنید.

برای اینکه مخاطبان بیشتری جذب کنید از مشتری های خود بخواهید عضو کانال شوند و با قرار دادن محتوای خوب مانند اطلاعات خوب در مورد گوشی های مختلف، کلیپ های معرفی موبایل، لوازم جانبی مختلف مانند انواع قاب ها، جعبه گشایی و آنباکس کردن گوشی های مختلف و … مخاطب برای خود جذب نمایید. مانند کلیپ های زیر

ویدئو آنباکس گوشی k40

گوشی پرنده شرکت الجی

به نرم افزارها مسلط شوید

 برای افزایش درآمد خود به روز بوده و با ترفندهای مختلف مانند نصب نرم افزارهای مختلف، فلش گوشی، تنظیم اینترنت و … آشنا باشید که برای انجام چنین کارهایی به شما مراجعه میکنند که در صورت توانایی انجام آنها درآمد خوبی از قبل آنها برای شما به وجود خواهد آمد.

💡نکته مهم: در هنگام خرید و فروش به مبالغ دریافتی و نحوه ی ریجستری کردن موبایل دقت نمایید و گوشی را پس از تست در اختیار مشتری قرار دهید که بعدا مشکلی پیش نیاید.

آموزش ریجیستری گوشی موبایل

نحوه ی گرفتن پروانه کسب موبایل فروشی

 برای راه اندازی موبایل فروشی مانند هر شغل دیگری بایستی پروانه کسب یا جواز موبایل فروشی را اتحادیه موبایل فروشی استان خود دریافت کنید.

برای اینکار باید به اتحادیه موبایل فروشان شهر خود مراجعه کنید و درخواست خود را تکمیل کنید، یک سری مدارک هویتی مانند شناسنامه و کارت ملی و کپی های آنها، مدرک تحصیلی، سوء پیشینه و … از شما درخواست میشود.

بایستی در کلاس چند ساعته اتحادیه حاضر شوید و پس از بررسی مدارک و تایید آن توسط اتحادیه موبایل فروشان و پرداخت ورودیه و حق عضویت (مقدار آن ناچیز است )، پروانه کسب موبایل فروشی برای یکسال به شما تعلق خواهد گرفت.

لیست تجهیزاتی که باید در مغازه موبایل فروشی موجود باشد

پس از راه اندازی موبایل فروشی و تر و تمیز کردن مغازه نوبت به خرید اجناس مختلف است که لیستی از اجناس را در زیر برای شما آورده ایم.

  • انواع گوشی موبایل ساده پر فروش
  • انواع گوشی هوشمند پرفروش در برند های مختلف
  • انواع قاب های گوشی و گاردهای مختلف
  • انواع باتری موبایل (به خصوص موبایل های ساده)
  • هندزفری و هدفون در مدل های مختلف
  • فلش و موری گوشی در اندازه های مختلف
  • شارژهای مختلف
  • کابل های مختلف شارژر
  • گلس های مختلف و …

لیست بالا مهمترین مواردی ست که موقع راه اندازی شغل موبایل فروشی بایستی در مغازه شما موجود باشد چرا که برای خرید آنها به شما مراجعه می کنند.

بیشتر بخوانیم!! راه اندازی اسباب بازی فروشی | همه چیز درباره کسب درآمد

هزینه راه اندازی موبایل فروشی

یکی از موضوعات مهم در این شغل هزینه راه اندازی موبایل فروشی و میزان سرمایه اولیه است، که مقدار آن تا حد زیادی به گستردگی کار ما و مکان ما بستگی دارد؛ ممکن است اجاره یک مغازه ماهی 2 میلیون باشد و دیگری 30 میلیون پس ما هزینه مکان موبایل فروشی را در نظر نمیگیریم.

هزینه راه اندازی موبایل فروشی یا گوشی فروشی

بدون محاسبه آن شما هزینه های زیر را خواهید داشت

  • تهیه لیست اجناس بالا مانند گوشی و لوازم جانبی
  • تهیه جواز موبایل فروشی
  • دکوراسیون و ویترین میز و سیستم
  • کارتخوان

حداقل هزینه راه اندازی موبایل فروشی با توجه به موارد بالا برای شما چیزی حدود 200 میلیون آب میخورد که در این صورت شما صاحب یک موبایل فروشی نقلی شده اید.

مطمئنا اگر قصد راه اندازی موبایل فروشی شیک و کاملی را دارید سرمایه اولیه شما تا 1 میلیارد هم بالا میرود.

شما در ابتدا باید گوشی های پردرخواست را پیدا کنید و از پر طرفدارترین رنگ های آن سفارش دهید تا تنوع کالایی شما بالا رود.

اگر نمیدانید که کدام موبایل ها پر فروش هستند کافی ست که به سایت دیجی کالا و یا سایت www.mobile.ir سری یزنید و از تعداد خریدها و نظرات مشتری ها متوجه این موضوع خواهید شد.

معایب و مزایای موبایل فروشی

تا به الان متوجه معایب و مزایای شغل موبایل فروشی شده اید  و تصمیم خود را جهت راه اندازی موبایل فروشی و یا عدم ورود به شغل گوشی فروشی گرفته اید اما مجددا چند مورد از مهمترین معایب و مزایای راه اندازی شغل موبایل فروشی را خدمتتان عرض میکنم.

مشکلات شغل گوشی یا موبایل فروشی

مزایای شغل موبایل فروشی

معایب شغل موبایل فروشی

سود خوب

اجاره بالا

مشتری زیاد

سرمایه اولیه بالا

اجناس بدون تاریخ انقضا

بنجول شدن و از مدل افتادن گارد و قاب گوشی

بازگشت سریع سرمایه

تعداد فروشندگان زیاد و رقابت بالا

جمع بندی: شغل موبایل فروشی دارای مزایا و مشکلات متنوعی است و سود فروش گوشی در کنار لوازم جانبی مقدار قابل قبولی می باشد، به شرط اینکه بتوانیم نکات بالا را رعایت کنیم. سرمایه اولیه قابل قبولی برای ورود به این شغل لازم است چرا که هزینه راه اندازی موبایل فروشی بالا می باشد.

تیم کانش
تیم کانش

ما در کنار شماییم تا بتوانیم با قرار دادن مطالب و آموزش های مفید، گام کوچکی جهت افزایش دانش و کسب مهارت شما بردایم...

4 پاسخ

  1. چرت تاریخ ننوشتین؟؟ قیمت گذاشتید بدون تاریخ؟؟؟ عجب!

    1. درود بر شما
      منظور شما از ظاهر گول زننده را متوجه نشدم!!
      شغل موبایل فروشی نیز مانند هر شغل دیگری نیاز به تجربه و تخصص دارد که اگر رعایت شود
      مطمئنا برای فرد سودده خواهد بود.
      پیروز باشید…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *