کانش مرجع مناسب
کسب مهارت و دانش

راه اندازی کیف و کفش فروشی|از مشکلات تا سود میلیونی

راه اندازی کفش فروشی
شاید شما هم موقع خریدن کفش و کیف و دیدن قیمت های بالای آن به فکر راه اندازی کفش فروشی افتاده اید، و یا با دیدن تبلیغات گسترده کفش در تلویزیون پیش خود میگویید نکنه یک مغازه کفش فروشی سود خوبی داره؟ در این مقاله قرار است به صورت مبسوط به تمام سوالات شما راجع به کفش فروشی از میزان سرمایه گرفته تا رسیدن به سود میلیونی پاسخ دهیم.
راه اندازی کفش فروشی
فهرست مقاله :

راه اندازی کیف و کفش فروشی

کیف وکفش از لوازمی هست که همه اقشارِ جامعه با هر سطح درآمدی اقدام به خرید آن می کنند و به همین دلیل راه اندازی کیف و کفش فروشی می تونه درآمد فوق العاده ای داشته باشه.

راه اندازی کیف و کفش فروشی

پس اگر در فکر راه اندازی کفش فروشی هستین، وقت رو هدر ندین و اطلاعات تون رو راجع به این شغل بیشتر کنید تا بتوانید با دستی پُر وارد این حرفه بشید و درآمد خوبی از این کار کسب کنید.

ما در مقاله آموزشی زیر نکاتی را درباره راه اندازی شغل کیف و کفش فروشی در اختیار شما قرار می دهیم تا با توجه به این نکات بتوانید در کسب و کارتان، به طور موفق عمل کنید.

هزینه راه اندازی کفش فروشی

در راه اندازی مغازه کفش فروشی هزینه هایی که نیازه، شامل موارد زیر میشه که هر کدوم رو با نکات طلایی خدمتتون عرض میکنیم و در آخر میزان سرمایه لازم برای ورود به شغل کیف و کفش فروشی را در پایین ترین حالت ممکن برای شما محاسبه میکنیم.

این هزینه ها برای موارد زیر صرف میشن:

  • خرید یا اجاره مغازه
  • اجناس مغازه
  • دکوراسیون مغازه
  • حقوق کارکنان
  • خرید وسایلی مثل قفسه ها، وسایل سرمایشی و گرمایشی، کارتخوان و…
  • تبلیغات و بازاریابی
  • دریافت پروانه کسب

در ادامه به طور مفصل راجع به هریک از موارد بالا صحبت می کنیم

محل مناسب برای اجاره مغازه

بخش بزرگی از سرمایه شما به خرید یا اجاره مغازه تعلق می گیره. البته هرچه مغازتون در مکان بهتری باشه و متراژش بزرگتر باشه، به سرمایه بیشتری احتیاج داره.

اجاره مغازه مناسب برای کفش فروشی

میزان درآمد و سود شما از مغازه کفش فروشی، به موقعیت جغرافیایی مغازه شما وابسته است. درواقع با انتخاب مکانی مناسب برای راه اندازی کفش فروشی، می توانید به درآمد فوق العاده ای برسید.

پس، از انتخاب مغازه مناسب غافل نشوید و سعی کنید بهترین مکانِ ممکن رو برای راه اندازی کفش فروشی انتخاب کنید.

در انتخاب محلی مناسب برای راه اندازی مغازه کفش فروشی به نکات زیر دقت کنید:

سعی کنید در محل های شلوغ و پر تردد، مغازه کفش فروشی خود را راه اندازی کنید. مثل بازار، نزدیک خیابان های اصلی، مراکز خرید، نزدیک ایستگاه های مترو، اتوبوس، تاکسی و….چون در این مکان ها مغازه شما بیشتر در دید مشتری است و درنتیجه مشتریِ بیشتری جذب مغازه شما می شود و میزان فروش و درآمد شما افزایش پیدا می کند.

( همچنین ممکنه که مردم برای خرید لباس به مرکز خرید بیان ولی با دیدن کفش های مغازه شما، جذب مغازه بشن و خرید کنند.)

سعی کنید مغازه کفش فروشی شما به آسانی در دسترس باشه. مثلا در اطراف مغازه جای پارک وجود داشته باشه، همچنین مغازتون جای پرتی نباشه که کسی راهش به مغازه تون نخوره.

سعی کنید مشتری هاتون رو به خاطر پله های زیاد مغازه از دست ندین.( اگر تصمیم دارید دریک مرکز خرید، کفش فروشی خود را راه اندازی کنید، هرچه در طبقات پایین تر باشید، بهتره و مشتری هاتون هم قطعا بیشتر خواهند بود.) چون ممکنه بعضی از مشتری ها حوصله رفتن به طبقات بالایی مراکز خرید رو نداشته باشن.

متناسب با اجناس مغازه، مکان مغازه رو انتخاب کنید: مثلا اگر قصد شما فروش کفش های چرمی و گرانقیمت هست، بهتره که مغازه شما در بالای شهر باشه، چون مردم بالای شهر قدرت خرید بیشتری دارند و از این نوع کفش های لوکس و گرانقیمت استقبال می کنند.

بهترین مکان برای زدن کفش فروشی

💡 نکته مهم: اگر در شهر شما بازاری مخصوص برای فروش کفش هست، در یکی از مغازه های این بازار، مشغول به کار شوید. چون خیلی از مردم برای خرید کفش به بازار کفش فروشان مراجعه می کنند. چون در بازار تنوع بیشتری از اجناس وجود دارد و انتخاب را برای مشتریان آسان می کند. مثل خیابان بهارستان تهران

مطمئنا با راه اندازی مغازه کفش فروشی در این نقاط شهر فروش شما ده ها برابر افزایش خواهد یافت و میزان اجاره بها جبران خواهد شد.

اگر سرمایه کافی دارید، بهتره که متراژ مغازه بزرگ باشه تا بتوانید تنوع بیشتری از کفش ها رو در مغازه خود جای بدهید. ( البته اگر در ابتدای کار سرمایه کمی داشتید، می توانید از مغازه ای کوچک کار خود را شروع کنید و هر زمان که حسابی کارتان گرفت و سرمایه تان بیشتر شد، مغازه خود را گسترش دهید.)

دریافت پروانه کسب مغازه کیف و کفش فروشی

برای راه اندازی مغازه کیف و کفش فروشی، باید ابتدا پروانه کسب این شغل را از اتحادیه صنف کیف و کفش فروشان شهر و یا استان خود دریافت کنید.

نحوه دریافت مجوز کیف و کفش فروشی

برای دریافت پروانه کسب مغازه کیف و کفش فروشی، باید به ترتیب زیر عمل کنید:

به اتحادیه مراجعه کنید و درخواست خود را به صورت کتبی ارائه دهیدو مدارک زیر را به اتحادیه ارائه دهید ممکن است تعدادی از مدارک از استان به استان دیگر متفاوت باشد.

مدارک لازم برای دریافت پروانه کسب کفش فروشی

  • کارت ملی و شناسنامه
  • عکس
  • گواهی پایان خدمت و یا کارت معافیت خدمت برای آقایان
  • آخرین مدرک تحصیلی
  • سند مغازه و یا اجاره نامه
  • گواهی عدم اعتیاد
  • گواهی عدم سوء پیشینه و …

بعد از ارائه مدارک بالا به اتحادیه، گروه بازرسین از مغازه شما بازدید می کنند و گزارشی به اتحادیه ارائه می دهند؛ رئیس اتحادیه پرونده شما را بررسی می کند و در صورت عدم مشکل، پروانه کسب شما صادر می شود.

مبارک باشه!! امیدوارم آنقدر در کار خود ماهر شوید که بیشتر مردم شهر با کفش های مغازه شما راه بروند.

دکوراسیون مغازه کفش فروشی

یکی از مهمترین کارها در ابتدای راه اندازی کیف و کفش فروشی دکوراسیون جذاب است، دکوراسیون مغازه تاثیر زیادی در جذب مشتری دارد. البته باید دکوراسیون مغازه رو متناسب با اجناس مغازه و محلِ مغازتون بچینید.

دکوراسیون راه اندازی کیف و کفش فروشی

 مثلا اگر مغازتون در بالای شهر هست، برای جذب مشتری، باید دکوراسیونی شیک و لوکس طراحی کنید. درواقع شیک بودن دکوراسیون شما، به مشتریان این حس رو القا می کنه که کفش های مغازه شما شیک و لاکچری اند. برای مردمِ بالای شهر، دکوراسیون مغازه ای که ازش خرید می کنند، مهمه. پس حتما مقداری پول برای طراحی دکوراسیون کنار بگذارید.

اما اگر مغازه شما در مناطق پایین شهر هست، بهتره که دکوراسیونی ساده و درعین حال زیبا داشته باشید. چون اگر دکوراسیون مغازه خیلی لوکس باشه، مردم به اشتباه تصور می کنند که کفش های مغازه شما گرانقیمت هستن و همین تصور باعث کم شدن مشتری هاتون میشه.

 

اگر هم کفش مردانه هم کفش زنانه و هم کفش دخترانه دارید، بهتره که در یک سمت مغازه، کفش هایزنانه در یک سمت، کفش های مردانه و دریک سمت کفش های بچگانه را بچینید. در اینصورت مشتری خیلی راحت می تواند کفش ها را باهم مقایسه کند و سریع کفش موردنظرش را انتخاب می کند.

( هزینه هایی که برای طراحی دکوراسیون پرداخت می کنید، در آینده با فروش و درآمد بالا جبران میشه. پس نگران هزینه بالای طراحی دکوراسیون نباشید.)

پیشنهاد ویژه: آموزش راه اندازی لوازم التحریر فروشی

ویترین جلوی مغازه کفش فروشی

ویترین، اولین قسمت از مغازه است که نگاه مشتری رو جذب خودش می کنه. پس سعی کنید در ویترین کفش های پرفروش و پرطرفدار رو بچینید. در ویترین از تنوع رنگ کفش ها استفاده کنید و ویترینی جذاب بچینید.

اگر مغازه شما در بالای شهر هست، بهتره که ویترین را خیلی شلوغ نکنید. شلوغ بودن ویترین حس خوبی را به مشتریان القا نمی کند.

در ویدئو زیر میتوانید چند نمونه دکور شیک و زیبا را ببینید که در راه اندازی کفش فروشی به شما کمک میکند.

درآمد کفش فروشی

یکی از مهمترین مواردی که در راه اندازی مغازه کیف و کفش فروشی به ذهن شما می رسد این است که آیا ورود به شغل کفش فروشی سوده ده است؟ میزان درآمد کفش فروشی چقدر است؟

برای پاسخ به این سوال باید به چند نکته توجه کنیم!!

کفش فروشی ما شامل کفش های اسپرت است یا مجلسی و چرم یا فروشگاه ما محصولات برند دارد یا معمولی؟

کفش ها ما محصولات داخلی ست یا چینی یا خارجی؟

در مغازه ما کیف هم موجود است یا خیر؟

درآمد کفش فروشی و کیف

با توجه به موارد بالا سود ها در کفش فروشی متفاوت می شود مثلا یک کفش تولید داخل(چرم تبریز) ممکن است حداکثر 30 درصد سود داشته باشد، اما یک کفش کتونی برند متفرقه ممکن است راحت برای ما 100 درصد هم سود کند یا سود کیف های زنانه به بالای 100 درصد هم برسد.

پس تا اینجای کار میتوان فهمید که سود کیف و کفش فروشی خوب است و درآمد بالایی دارد و در کمترین حالت شما 40 درصد سود خواهید داشت.

مثلا با فروش 10 جفت کفش شما چیزی حدود 3 میلیون تومان در روز دخل میگیرید که میزان درآمد روزانه چیزی بیش از 1 میلیون خواهد شد.

اسم مغازه کفش فروشی

سعی کنید اسمی تک و شیک و مناسب برای مغازه کفش فروشی خود انتخاب کنید. به طوریکه نام مغازه شما در ذهن مشتری ماندگار شود.

تابلویی زیبا که نام مغازه روی آن نوشته شده را در سردر مغازه نصب کنید. این کار هم باعث زیبایی مغازه شما می شود و هم نام مغازه شما را در ذهن مشتری ماندگار می کند و در واقع نوعی تبلیغات برای مغازه محسوب می شود.

برای انتخاب یک نام مناسب مقاله کمک برای انتخاب نام مغازه را مطالعه نمایید.

مهارت های شغل کفش فروشی

از مهم ترین مهارت های شغل کفش فروشی، مهارت برقراری ارتباط با مشتری است. شما باید بتوانید با مشتریان ارتباط خوبی برقرار کنید.

مهارت های شغل کفش فروشی

در برخورد با مشتری همیشه صبور و خوش اخلاق باشید و مودبانه با مشتری صحبت کنید. خوش برخورد بودن با چاپلوسی فرق دارد، در برخورد با مشتری چاپلوسی نکنید. مردم از فروشنده چاپلوس خوششان نمی آید.

همچنین شما باید اطلاعاتی از کیفیت و جنس و کاربرد هریک از کفش ها داشته باشید تا به مشتریان کمک کنید که کفش موردنظرشان را پیدا کنند. راهنمایی های شما باعث می شود که مشتریان به شما اعتماد کنند و به مشتریان ثابت شما تبدیل شوند.

همچنین شما باید در انتخاب کفش هایی که به مغازه می آورید، خلاق باشید. سعی کنید سلیقه مشتریان را بشناسید و کفش های پرطرفدار و پرفروش به مغازه بیاورید.

بذارید همینجای مقاله راه اندازی مغازه کیف و کفش یک نکته مهم در مورد هزینه راه اندازی کفش فروشی خدمتتون بگم.

💡نکته مهم : میزان سرمایه اولیه راه اندازی یک کفش فروشی بسته به گستردگی و نوع کار شما (بدون هزینه مکان)از 100 میلیون شروع میشود که حدود 15 میلیون آن صرف دکور و قفسه و … شده و با 85 میلیون باقی باید جنس خریداری کنید. در این صورت شما صاحب یک کفش فروشی نقلی و جمع و جور خواهید شد.

تبلیغات و بازاریابی عامل افزایش فروش

بازاریابی و تبلیغات مناسب برای تاسیس کیف و کفش فروشی

🔘 برای تبلیغات مغازه خود، می توانید از پخش تراکت در محلِ اطراف مغازه استفاده کنید.

🔘 همچنین می توانید در مواقعی که کفش هایتان تک سایز مانده اند و یا فصلِ مناسب کفش ها در حال تمام شدن است، حراج برگزار کنید و مشتری جذب کنید. اگر مشتریان از کیفیت و قیمت کفش هایتان خوششان بیاید، به مشتریان ثابت شما تبدیل می شوند.

🔘 برای تبلیغات مغازه خود از فضای مجازی هم استفاده کنید. مثلا می توانید برای مغازه سایتی طراحی کنید و تصویر کفش ها به همراه تمام مشخصاتِ دیگر، مثل قیمت، جنس و… در سایت قرار دهید و امکان خرید غیر حضوری را برای مشتریان فراهم کنید. ( اگر در طراحی سایت، تخصص ندارید، بهتر است از افراد حرفه ای بخواهید که سایت موردنظر شما را طراحی کنند.)

در ابتدای کار می توانید برای جذب مشتری، سفارشاتِ مثلا بالای سیصد هزار تومان را به طور رایگان ارسال کنید.

🔘 همچنین می توانید در اینستاگرام، برای مغازه خود پیجی بزنید و تصویر و قیمت و دیگر مشخصات کفش ها به همراه شماره تلفن و آدرس مغازه تون را در پیج قرار بدین.

برای جذب فالوور بیشتر می توانید مطالبی درباره نحوه انتخاب کفش مناسب، کفش مناسبِ پیاده روی چه خصوصیاتی دارد؟، کفش مناسب خانم های کارمند چه نوع کفشی است و… در پیج خود قرار دهید.

🔘 همواره با مشتریان خوش برخورد باشید. خوش برخوردی شما نوعی تبلیغ برای مغازه است، چون مشتریان شما را به بقیه معرفی می کنند و میزان فروش شما افزایش پیدا می کند.

نکات خرید اجناس مغازه 

شما ابتدا باید تعیین کنید که قصد دارید چه نوع کفشی را در مغازه خود بفروشید؟

کفش مردانه یا زنانه؟ کفش ایرانی یا خارجی؟ کفش چرمی و گرانقیمت و یا کفش معمولی و ارزان قیمت؟

پیشنهاد ما به شما این است که اگر متراژ مغازه تان بزرگ است، بهتره هم کفش مردانه و هم کفش زنانه به مغازه خود بیاورید. اگر مغازه شما در مرکز شهر هست، بهتره در مغازه خود، هم کفش چرمی و گرانقیمت داشته باشید و هم کفش ارزان قیمت. در اینصورت می توانید همه نوع مشتری به مغازه خود جذب کنید.

تهیه اجناس مناسب

( اگر مغازه شما در پایین شهر است، بهتره که کفش های شما ارزان قیمت باشه. چون قدرت خرید مردمِ پایین شهر کمه و از کفش های گرانقیمت، استقبال نمی کنند.)

و اگر مغازه شما در بالای شهر است، بهتره که کفش های گران قیمت و برند به مغازه خود بیاورید. مردم بالای شهر قدرت خرید بالایی دارند و براشون کیفیت کفش مهمتر از قیمت کفش هست. و همچنین بهتره علاوه بر کفش های ایرانی، از کفش های خارجی هم در مغازه خود داشته باشید. چون ممکنه بعضی از مشتریان، طرفدار کفش های خارجی باشند.

بعد از مشخص شدن اینکه دقیقا قصد فروش چه نوع کفش هایی را دارید، باید بتوانید تولیدکنندگانِ منصف پیدا کنید تا کفش های مغازه خود را از آن ها تهیه کنید.

بهتره که در ابتدای کار بیشتر کفش هایی با رنگ مشکی و قهوهای با سایزهای رایج را بیشتر بخرید و کفش های رنگیِ کمتری به مغازه بیاورید. چون کفش های مشکی پرطرفدارن و ریسک شون کمتره. از کفش های رنگی هم می توانید برای چیدمان مغازه و ویترین استفاده کنید.

اگر آقا هستید، برای خرید کفش های زنانه حتما از یک خانم ( مثلا همسرتون، مادرتون یا خواهرتون) کمک بگیرید. چون خانم ها، سلیقه بانوان رو بهتر می شناسن و کفش های بهتری انتخاب می کنند.

همواره اجناس مغازه رو متناسب با فصل سال بیارین. مثلا در فصل زمستان انواع کفش های کتانی و بوت و نیم بوت خریدار دارند، و در فصل تابستان، کفش های تابستانی و صندل و… بیشتر به فروش میرن.

سعی کنید سلیقه مشتریان را بشناسید. بعد از چند ماه که کار کفش فروشی را تجربه کردین، باید متوجه شده باشید که چه نوع کفش هایی در منطقه ای که مغازه دارید، پرطرفدار تر است و از آن به بعد، کفش های پرطرفدار و پرفروش به مغازه خود بیاورید.

بیشتر بخوانیم!! راه اندازی پرده فروشی یا پرده سرا یک شغل پر سود

نورپردازی مغازه کفش فروشی

سعی کنید در مغازه نورکافی وجود داشته باشه تا مشتریان بتوانند کفش هارو خیلی واضح ببینند. البته مقدار این نور نباید خیلی شدید باشه که چشم مشتریان رو اذیت کنه.

هم در ویترین جلوی مغازه کفش فروشی تون و هم در قفسه های داخل مغازه، از نورپردازی استفاده کنید. نورپردازیِ ویترین به خصوص در شب باعث جذب مشتری به مغازه شما میشه.

اگر مغازه کفش فروشی شما در پایین شهر هست، نورپردازی ساده و معمولی برای مغازه کافیه. اما اگر مغازه کفش فروشی تون در بالای شهر هست، باید از نورپردازی شیک و خاصی در ویترین جلوی مغازه کفش فروشی تون و قفسه های داخل مغازه استفاده کنید. چون مردم بالای شهر طراحی دکوراسیون مغازه ای که ازش خرید می کنند،  براشون مهمه و توجه به همین نکات باعث جذب کلی مشتری به مغازه تون میشه.

حقوق کارکنان کفش فروشی

اگر مغازه شما متراژ بزرگی داره و خودتون به تنهایی از پسش برنمیاید، باید متناسب با نیاز مغازه، یک یا چند نفر رو استخدام کنید تا در کارهای مغازه و فروشندگی کمکتون کنند. در اینصورت باید مقداری سرمایه برای حقوق ماهانه این کارکنان کنار بگذارید.

اگر در آشنایان و دوستان کسی را می شناسید که به کار احتیاج داره، می توانید از او بخواهید که در مغازه شما مشغول به کار بشه. در اینصورت هم شما کارکنی مورد اعتماد استخدام کردین و هم آشنای شما صاحب کار و حقوق شده.

هیچ کس به اندازه شما و خونواده شما به فکر پیشرفت کار شما نیست پس در صورت مقدور از اعضای خانواده خود در انجام کارها کمک بگیرید.

مشکلات کفش فروشی

راه اندازی کفش فروشی در کنار مزایای گفته شده مطمئنا مشکلاتی را هم دارد که در جدول زیر برخی از مزایا و مشکلات کفش فروشی را با هم می بینیم.

 مشکلات کفش فروشی

مزایا کفش فروشی

بنجول شدن بعضی از مدل های کفش

مشتری خوب

بنجول شدن برخی از سایزها

سود نسبتا بالا

اجاره نسبتا بالا در مراکز اصلی

راه اندازی در مکان کوچک هم جواب بدهد

سرمایه اولیه بالا

اجناس تاریخ انقضا ندارد

نتیجه گیری: راه اندازی کفش فروشی یا مغازه کیف و کفش مانند هر شغلی فوت و فون خاص خود را دارد که در این مقاله در مورد هزینه راه اندازی کفش فروشی، میزان درآمد از این شغل و مشکلات و مزایا باهم صحبت کردیم. در صورت هر گونه سوال یا پیشنهاد در نظرات با ما در میان بگذارید.

تیم کانش
تیم کانش

ما در کنار شماییم تا بتوانیم با قرار دادن مطالب و آموزش های مفید، گام کوچکی جهت افزایش دانش و کسب مهارت شما بردایم...

13 پاسخ

    1. سلام
      برای شروع کیف و کفش زنانه با قیمت خوب و متوسط فروش اینترنتی . فقط برای خرید جنس سرمایه اول ممکن حداقل چقدر باید باشه؟!

    2. درود بر شما
      سرمایه اولیه شما برای شغل کیف و کفش فروشی آنلاین بستگی به کیفیت کار شما و تعداد محصولات شما دارد
      در فروش اینترنتی سایتی و اینستاگرام چون تعداد محصول میتواند پایین باشد.( در فروش حضوری این امکان وجود ندارد)
      شما با سرمایه کمی میتوانید ورود نمایید برای خرید محصولات شما با 20 میلیون تومان می توانید تعداد مناسبی کیف و کفش برای فروشگاه خود تامین کنید.
      موفق باشید…

  1. درود بر شرافتتون که این مطلب پر ارزش رو توی سایتتون قرار دادیدن. کاش باقی کفش فروش ها هم نظراتشون رو اینجا بگن

    1. سلام بر شما
      حوشحالم که مطالب برایتان مفید بوده است
      بله حتما همینطور است نظرات افرادی که در یک شغل مشغول هستند می تواند بسیار راهگشا باشد…
      موفق و پیروز باشید…

  2. سلام تعداد حدودأ ٥٠٠٠جفت كفش مردانه وزنانه برند اورجينال دارم و اگه امكان همكارى براى فروش داريد ممنون ميشم با من تماس بگيرد ٠٩١٢٣٦١٥١٠٤

    1. درود بر شما
      متاسفانه برای تیم ما امکان چنین همکاری وجود ندارد اما نظر شما را انتشار می دهم
      که اگر از مخاطبان سایت کانش تمایل داشتند با شما ارتباط بگیرند.
      موفق باشید…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *