کانش مرجع مناسب
کسب مهارت و دانش

آموزش جامع راه اندازی مشاور املاک

آموزش راه اندازی مشاور املاک- بنگاه مسکن
اگر شما به فکر راه اندازی بنگاه املاک هستین، بهتون تبریک میگیم چرا که روی کسب و کار پر سودی دست گذاشته اید طوری که با 2 یا 3 معامله خوب در ماه میتوانید به اندازه حقوق یکسال یک کارمند پول درآوردید به خصوص که قیمت زمین و املاک و مستغلات بسیار بالا رفته و در نتیجه به همان اندازه کمیسیون کار شما نیز بالا رفته است . پس تازه دلیل وجود مشاوراملاک های متنوع را در گوشه و کنار خیابان میفهمیم.
آموزش راه اندازی مشاور املاک- بنگاه مسکن
فهرست مقاله :

راه اندازی مشاور املاک (Real Estate Advisor) فکر و ایده ای ست که شاید برای تاسیس آن برنامه ای دارید، و مطمئنا ذهن شما به طور طبیعی درگیر سوالاتی می شه مثل هزینه ها، مجوز، پروانه کسب، و شرایط مختلف و… که تا پاسخی برای این سوالات نیابند، نمی تونن قدم بعدی رو در راه اندازی این کسب و کار بردارن. ما در این مقاله آموزشی سعی می کنیم به سوالات شما پاسخ بدیم تا بتونین به راه اندازی کسب و کار بنگاه معاملاتی مسکن، نزدیک تر بشین و با وظایف یک مشاور املاک آشنا شویم.

وظایف مشاور املاک-بنگاه مسکن

بعضی از مردم فکر می کنن برای خرید یا فروش ملک، نیازی به مراجعه به مشاور املاک نیست و میگن: لازم نیست کلی پول به مشاور املاک بدیم. اینگونه افراد ممکنه تو دام افراد کلاهبردار بیفتن و کلی مشکل براشون ایجاد بشه. احتمالا این افراد، اطلاعی از وظایف مشاورین املاک ندارن، وگرنه اگر حرف این افراد درست بود چرا مشاورین املاک به وجود اومدن و همچنان تداوم دارن؟

وظایف مشاور املاک

با وظایف یک مشاور املاک آشنا شویم (9 وظیفه مهم):

  1. مشاور املاک باید صادق، عادل و بی طرف باشد. مثلا با صداقت از یه ملکی تعریف کنن، یا قیمت عادلانه ای روی ملکی که برای خرید یا فروش بهشون سپرده شده، بذارن و همچنین اگر با یه طرف معامله آشنا هستن، حمایت ناحقی از اون شخص نکنن. این موارد وظایف انسانی مشاورین املاک هست.
  2. مشاورین املاک باید لیستی از ملک هایی که برای فروش بهشون سپرده شده تهیه کنن و ملک هارو بر اساس مشخصاتی مانند: متراژ، قیمت، موقعیت جغرافیایی، امکانات و… طبقه بندی کنند تا وقتی خریداری به اونها مراجعه کرد و مشخصات ملک موردنظرش رو گفت، بتونن سریع تر و راحت تر کمکش کنن.
  3. مشاور املاک باید بررسی کند که آیا ملکی که برای فروش به اونها سپرده شده، سند داره، اگر داره از چه نوعیه، آیا مشخصات صاحب ملک با مشخصات درج شده در سند، یکیه، آیا سند آزاده و رهن بانک یا دادگاه نیست؟ ( اگر سند تو رهن بانک یا دادگاه باشه، نمیشه معامله ای باهاش انجام داد).
  4. مشاورین املاک باید بررسی کنن که صاحب ملکی که بهشون سپرده شده، یک نفره یا چند نفر؟ اگر صاحب ملک چند نفر هستند، آیا همه شون راضی هستن که ملک فروخته بشه؟
  5. مشاورین املاک باید بررسی کنن که ملک موردنظر، خالیه یا داخلش مستاجر زندگی می کنه. اگر ملک، مستاجر داشته باشه، باید فروشنده ملک، درباره پول رهن و یا اجاره و زمان تخلیه با خریدار به توافق برسن.
  6. از دیگر وظایف مشاور املاک، بررسی هویت خریدار و فروشنده است. به این منظور، مشاور املاک از خریدار و فروشنده کارت ملی و شناسنامه شون رو دریافت و بررسی می کنه.
  7. اگر یه طرف معامله فرد بی سواد یا کم سواد یا پیر و یا خیلی جوان بود، وظیفه مشاور املاک هست که از او بخواهد که آشناهای درجه یک او که باسواد هستن، در زمان معامله حاضر باشند.
  8. گاهی وکیل یکی از طرفین معامله به جای خود او در زمان معامله حاضر میشه که وظیفه مشاور املاک هست که وکالتنامه و مدارک هویتی وکیل رو بررسی کنه.
  9. مشاور املاک باید بین خریدار و فروشنده جلساتی برای صحبت کردن و به توافق رسیدن بذاره. در این جلسات مشاور املاک باید سعی کنه بین دوطرف بحثی پیش نیاد و همچنین زمان رو مدیریت کنه تا وقت دوطرف گرفته نشه.

بیشتر بدانید: آموزش راه اندازی مغازه ظروف یکبار مصرف

مدرک تحصیلی لازم برای راه اندازی بنگاه املاک

شمایی که قصد راه اندازی بنگاه املاک رو دارین، حداقل باید مدرک دیپلم داشته باشین (که خداروشکر تو این دوره زمونه همه دیپلمه رو دارن)

شرایط راه اندازی مشاور املاک

 

حداقل سن لازم برای راه اندازی مشاور املاک:

متقاضی کسب و کار مشاور املاک باید حداقل 18 سال سن داشته باشه،.

همچنین آقایون باید دوره سربازی شون رو گذرونده باشن یا کارت معافیت خدمت داشته باشن.

محل مناسب برای راه اندازی بنگاه املاک:

بعد از این که تصمیم به راه اندازی دفتر مشاور املاک گرفتین، باید یه مغازه مناسب بخرین یا اجاره کنین. یادتون باشه که مغازه ای که کسب و کارتون رو قراره داخلش راه اندازی کنین، خیلی روی کارتون تاثیر میذاره…

پس برای انتخاب مغازه مناسب به نکات زیر حتما توجه کنین

  1. برای خرید یا اجاره مغازه، دنبال محله ای بگردین که توش دفتر مشاور املاک نباشه یا حداقل، کم باشه.
  2. مغازه ای رو اجاره کنید که مجبور نشین کل سرمایه تونو برای اجاره مغازه بذارین و برای بقیه کارها، پول کم بیارین و به سختی بیفتین.
  3. سعی کنین مکان مغازتون جوری باشه که مشتری ها راحت به مغازه شما دسترسی داشته باشن. مثلا اگه مغازتون تویه کوچه خلوت باشه، مطمئنا شما مشتری زیادی نخواهید داشت، یا مثلا اگر مغازتون تو طبقات بالای یه مجتمع باشه، ممکنه باعث بشه خیلی از مشتری هاتونو از دست بدین.
  4. طبق گفته اتحادیه مشاورین املاک، مغازه منتخب برای مشاور املاک، باید مساحتش بیشتر از 12 متر مربع باشه.
  5. سعی کنین دکوراسیون داخلی مغازتون رو جوری بچینین که دفتر مشاوراملاک شما با بقیه دفترها تفاوت داشته باشه و باعث جذب مشتری بشه، میتونید از تصاویر و پوسترهای بزرگ ساختمان های لوکس استفاده کنید.
  6. یه نکته ظریفی که می خوام بگم بهتون اینه که سعی کنین مغازه ای رو برای راه اندازی بنگاه املاک تون بگیرین که در طول روز، نور خوبی داشته باشه هم خودتون زده نمی شید و هم اینکه مشتری احساس بهتری داره تو جایی که نور طبیعی داره.

وسایل مورد نیاز مشاور املاک

خب بعد از این که شما مغازه موردنظرتون رو تحویل گرفتین (انشالله به زودی)، باید وسایل مورد نیاز رو برای تبدیل مغازه به دفتر مشاور املاک تهیه کنین. وسایل موردنیازمشاور املاک مطمئنا میتونه خیلی گسترده باشه اما سعی کردیم ضروریات را که برای راه اندازی مشاور املاک نیاز دارین رو خدمت شما بگیم که به شرح زیرند:

وسایل مورد نیاز برای مشاور املاک

  • میز و صندلی برای خودتون و همچنین بقیه کارکنان( اگر به جز خودتون کارکن دیگه ای دارین)
  • لپ تاپ یا دفتر برای ثبت اطلاعات املاک
  • تلفن ثابت
  • مبل یا صندلی برای مشتری هاتون
  • لوازمی مثل خودکار و ماشین حساب
  • مواد خوراکی مثل قند، چای، قهوه و…
  • وسیله هایی مثل چای ساز یا فلاسک چای، کلمن و…
  • وسایل سرمایشی و گرمایشی مناسبِ هرفصل

سعی نمایید که اگر اول مسیر راه اندازی مشاور املاک هستید سرمایه ی زیادی رو بابت خرید تجهیزات و وسایل مورد نیاز لوکس هزینه نکنید و با پیشرفت کار میتونید قدم به قدم تجهیزاتتون رو تکمیل کنید.

هزینه راه اندازی مشاور املاک:

میزان سرمایه مورد نیاز برای راه اندازی مشاور املاک ممکنه برای بسیاری سوال باشه و ذهن ما رو خیلی درگیر خودش کرده باشه که برای ورود به این شغل چقدر سرمایه نیاز داریم؟

در بازار امروزی که هر روز قیمت ها بالا و پایین می شن، نمیشه هزینه ثابتی رو برای راه اندازی مشاور املاک تعیین کنیم، ولی میشه راجع به هزینه های مختلفی که راه اندازی مشاور املاک داره، صحبت کرد.

  • در راه اندازی مشاور املاک، شما باید حق عضویت اتحادیه رو بپردازید که البته این هزینه در شهرهای مختلف، متفاوت هست.
  • سپس شما باید مغازه ای رو اجاره کنید یا بخرید، که این هزینه هم بستگی به عوامل مختلفی مثل متراژ مغازه، شرایط و موقعیت مغازه داره. خب به نظرم اگه سرمایه زیادی ندارین، لازم نیست اولِ راه، یه مغازه بزرگ و درجه یک بگیرین… میشه از مغازه کوچک هم شروع کرد، بعد که انشالله کارتون گرفت ، مغازتون رو بزرگ می کنین.
  • همچنین شما باید وسایلی که در مغازه به اونها احتیاج دارین رو بخرین. وسایلی مثل: میز، صندلی، لپ تاپ، مبل یا صندلی برای مشتریان و…

در کمترین حالت بدون احتساب مکان و با صرفه جویی فوق العاده شما حداقل به 15میلیون سرمایه نیاز خواهید داشت.

هزینه راه اندازی مشاور املاک

به نظر من، در شروع راه اندازی بنگاه املاک تون، اگه نمی تونین خیلی خرج کنین، لازم نیست برین میز و صندلی یا مبل گرون قیمت بخرین، می تونین از دیوار، میز و صندلی تمیز با قیمت خوب پیدا کنین تا زیاد به  خرج نیفتین. تازه اگه لپ تاپ هم ندارین، میشه بدون لپ تاپ هم کار کرد. می تونین اطلاعاتی که می خواین تو لپ تاپ ثبت کنین رو تو یه دفتر بنویسین، و یا مواردی که احتیاج به اینترنت و … دارین رو با گوشی یا تبلت خودتون انجام بدین؛ به همین راحتی…

  • شما می تونید برای بنگاه املاک تون، چند نیروی معتمد و درستکار جذب کنید که در این صورت حقوق این افراد هم به هزینه های شما اضافه میشه. البته به نظرم بهتره در ابتدای کار، اگر پول کافی برای جذب نیروی بیشتر رو ندارید، کار رو به تنهایی شروع کنید و وقتی به درآمد رسیدید، و همچنین اگر ضروری دانستید، نیروی اضافی برای مشاور املاک تون جذب کنید.

البته شما می تونین از اعضای خانوادتون هم استفاده کنین. اینطوری خرج شماهم کمتر میشه و می تونین همراه عضو خانوادتون، تلاش کنین و موفق بشین. به نظرم موفقیت هایی که دسته جمعی حاصل میشن، خیلی لذت بخشن…

  • هر ماه یه مقدار پول برای آب و برق و گاز کنار بذارید.
  • یه مقداری پول هم برای مالیات و دارایی و عوارض کنار بذارین.
  • اگر تمایل داشته باشن، می تونید برای پررونق شدن کسب و کارتون هزینه  بیشتری کنید. مثلا از افراد حرفه ای بخواهید که دکوراسیون مغازه شمارو به شکلی بچینن که توجه مشتری رو جذب کنه و مغازه شما با دیگر مغازه ها، فرق داشته باشه، اگر دکوراسیون مغازتون به شکلی باشه که مشتری آرامش کافی رو داشته باشه، قطعا نتیجه مثبتی روی کار شما خواهد گذاشت.
  • یه نکته مهم دیگه: اینکه می تونید تو دفتر مشاور املاک تون، یه اتاق جدا برای برای امضای قرارداد اختصاص بدین تا اگر احیانا بنگاه تون شلوغ بود، مشتری در هنگام امضای قرارداد، آرامش کافی رو داشته باشه، که این کار باعث جذب بیشتر مشتری به مغازه شما میشه.

چگونگی دریافت پروانه تخصصی مشاور املاک:

برای راه اندازی مشاور املاک، باید پروانه تخصصی مشاور املاک، که از طرف اتحادیه مشاوران املاک صادر میشه رو دریافت کنین. دریافت پروانه تخصصی مشاور املاک، نیاز به یسری شرایط داره که بهشون اشاره می کنیم:

  • حداقل مدرک دیپلم داشته باشین.
  • متاهل باشین.
  • 6 ماه تو دوره های آموزشی ، شرکت کنین.
  • دوره کارآموزی که 45 ساعته هست رو هم بگذرونین.

دریافت پروانه کسب مشاور املاک

 

چگونگی دریافت پروانه کسب برای راه اندازی مشاور املاک:

برای دریافت پروانه کسب یا مجوز جهت راه اندازی مشاور املاک یا بنگاه مسکن ، شما باید چند مرحله رو طی کنید:

مرحله اول:

  • ابتدا درخواستتون رو کتبا ارائه اتحادیه بدین.
  • درخواست شما ثبت میشه و بهتون رسید یا کدرهگیری میدن.
  • گروه بازرسی اتحادیه از محلی که شما برای تاسیس مشاور املاک تون، مشخص کردین، بازدید می کنن.
  • درخواست شما رو در هیئت مدیره بررسی می کنن و بهتون پاسخ کتبی میدن.

مرحله دوم:

  • سند مالکیت یا اجاره نامه ملک که باید به اسم خودتون باشه رو ارائه میدین.
  • مبایعه نامه هم که باید به اسم خودتون باشه رو ارائه میدین.
  • حکم قطعی دادگاه که ضرورت تنظیم سند اجاره رو نشون میده، ارائه میدین.
  • رسید پرداخت اجاره بها رو هم تحویل میدین.
  • قراردادی که با ادارات و سازمان های دولتی مختلف و نهادها و شرکت ها ی گوناگون بستین رو هم باید ارائه بدین.

علاوه بر مدارکی که گفتیم، آقایون متقاضی راه اندازی مشاور املاک (همونطور که قبلا اشاره کردم)، باید مدارکی مثل گواهی پایان خدمت یا گواهی معافیت دائم داشته باشن.

همچنین تو این مرحله باید سوابق کاربری محل مشاور املاک تونو ارائه بدین، که مدارک لازم برای این مرحله به شرح زیره:

  • اصل و کپی صفحات شناسنامه
  • اصل و کپی کارت ملی
  • تاییدیه کدپستیِ اداره پست منطقه تون
  • کپی مدرک تحصیلی
  • 12 تا عکس پرسنلی

تو این مرحله باید مبلغ 5 برابر حق عضویت اتحادیه مشاورین املاک واریز کنین و فیش اونو به اتحادیه بدین و همچنین مبلغ سه هزار تومان هم به حساب خزانه کشور واریز کنین. میتونید به سامانه اصناف هم سری بزنید.

برای مراجعه به وبسایت اتحادیه مشاوران املاک تهران میتوانید به آدرس روبرو مراجعه کنید.(http://www.amlaktehran.org/)

مرحله سوم:

تو این مرحله باید یه سری مدارک برای تکیل شدن پرونده مشاور املاک تون ارائه بدین. این مدارک به شرح زیرن:

  • گواهی عدم اعتیاد به مواد مخدر
  • گواهی نداشتن سوء پیشینه کیفری
  • موافقت اداره نظارت بر اماکن نیروی انتظامی نسبت به صلاحیت شما و محل موردنظرتون برای تاسیس مشاور املاک.
  • گواهی گذراندن دوره آموزش
  • گواهی اداره مالیات برای تشکیل پرونده پرداخت مالیات
  • دادن کد شناسه ده رقمی و الصاقش به پرونده کسب
  • اختصاص برچسب شناسه صنفی که با کد ده رقمی مطابقت داره.

بعد از پایان این مرحله، پرونده شما توسط رئیس یا نایب رئیس اتحادیه مشاورین املاک بررسی میشه و ایشون جواز کسب رو امضاء می کنن، بعد از تایید ایشون، جواز کسب آماده تحویل دادن به شماست…مبارکتون بااااشه….

مراحل راه اندازی مشاور املاک اینترنتی:

خب حالا می خوام یه مقدار درمورد راه اندازی مشاور املاک اینترنتی باهاتون صحبت کنم. بعضی ها تمایل به راه اندازی مشاور املاک اینترنتی دارن.

مزیتی که بنگاه املاکی اینترنتی داره، اینه که شما می تونین به جای تمرکز روی یه محله یا منطقه، کل شهرتون رو برای فروش یا اجاره ملک در نظر بگیرین.

راه اندازی مشاور املاک اینترنتی

 

به علاوه، دیگه لازم نیست کسی که دنبال یه ملکی با شرایط خاصی می گرده، مجبور شه کلی وقت بذاره مشاورهای املاک رو بگرده تا ملک موردنظرشو پیدا کنه، خیلی راحت تو خونه میشینه و تو سایت دنبال ملک موردنظرش میگرده… چون تو سایت تصاویر املاک هم ثبت میشن، دیگه نیازی به رفتن به املاک و دیدن اونها نیست.

پس راه اندازی مشاور املاک اینترنتی هم ممکنه برای بعضی ها جذاب باشه، هر چند عده ی کمتری به آن رغبت نشان میدهند.

نام مناسب برای بنگاه مسکن اینترنتی

اولین کار برای راه اندازی مشاور املاک اینترنتی، انتخاب آدرس سایت شما است. اگر برای نام بنگاه یا سایت خود نیاز به پیشنهاد دارید مقاله لیست جامع نام های کسب و کار گزینه های جدید و عالی به شما معرفی میکنه.

طراحی سایت مناسب

در مرحله بعد برای راه اندازی مشاور املاک اینترنتی، شما باید یه سایتی طراحی کنین که بتونه آگهی های املاک رو نشون بده. ( البته اگه خودتون در طراحی سایت حرفه ای نیستین، می تونین از افراد حرفه ای بخواین که سایت مورد نظرتون رو طراحی کنن.) خب بعد از اینکه سایت بگاه املاک اینترنتی رو طراحی کردین، طبیعیه که کسی شما و سایت تون رو نمیشناسه، پس از کجا باید آگهیِ املاک بیارین؟؟

بازاریابی مناسب

بعد از طراحی سایت، شما باید بتونین با چند مشاور املاک صحبت کنین و بهشون توضیح بدین که اگه آگهی های املاک شون رو تو سایت شما نمایش بدن، سریع تر معامله انجام میشه.

اگه بتونین با چند مشاور املاک، به توافق برسین و آگهی های املاک شون رو تو سایت بنگاه اینترنتی تون بذارین، قطعا سایت شما سریع تر پیشرفت می کنه. در این صورت وقتی معامله ای انجام گرفت، یه درصدی هم به شما سود میرسه.

وقتی تونستین سایت مشاور املاک اینترنتی تون رو پربازدید کنین، دیگه می تونین مستقل کار کنین و سود بیشتری دریافت کنین. مثلا می تونین برای ثبت آگهی املاک، یه مقداری پول دریافت کنین، همچنین اگر خودتون دفتر مشاور املاک دارین، اگر معامله ای خواست صورت بگیره، تو دفتر خودتون انجام میشه و سودش رو خودتون می گیرین اما اگه خودتون دفتر ندارین، می تونین با یه مشاور املاک همکاری داشته باشین و مشتری رو اونجا ببرین تا معامله انجام بشه و چون مشتری از طریق سایت شما پیدا شده، یه درصدی سود به شما میرسه.

اینم از بنگاه املاک اینترنتی که با وظایف یک مشاور املاک و راه اندازی مشاور املاک اینترنتی آشنا شدیم….

شرایط راه اندازی مشاور املاک برای خانم ها:

خب تا الآن هرچی گفتیم هم برای آقایون بود هم خانوما، به جز اینکه خانومای محترم که قصد راه اندازی بنگاه املاک رو دارن، شرط رفتن به سربازی یا کارت معافیت خدمت رو ندارن.

همچنین خانم ها باید یک مباشر مطمئن رو هم به اتحادیه معرفی کنند که کارهایی نظیر نشان دادن منازل و املاک به عهده مباشر خانم هست و در باقی شرایط هم خانوما با آقایون تفاوتی ندارند.

چگونه در مشاور املاک موفق شویم؟

موفقیت شما در کسب و کار مشاور املاک یا بنگاه مسکن تا حد زیادی وابسته به اعتماد مردم به شماست. وقتی توانستید با خوش اخلاقی، صداقت، انصاف و خیرخواهی اعتماد مردم را جلب کنید، به عنوان یک مشاور املاکِ معتمد در میان مردم شناخته میشین. و نتیجه اعتماد مردم به شما، قطعا موفقیت شما در کسب و کارتان خواهد بود.

علاوه بر این، همیشه سعی کنید به روز باشید و با حوصله صحبت های مشتری هارا بشنویدو با همه آن ها، با خوش اخلاقی برخورد کنید.

البته تبلیغات مشاور املاک، تاثیر مهمی روی کسب و کار شما داره. سعی کنین با روش های مختلف، مشاور املاک تون رو تبلیغ کنین.

فعالیت در شبکه های اجتماعی

شما می تونین برای تبلیغ آژانس املاک تون، تو شبکه های اجتماعی مختلفی فعالیت کنین. مثلا می تونین تو اینستا یه پیجی بزنین و املاکی که به شما سپرده میشه رو تو پیج اینستا قرار بدین، علاوه بر این، می تونین تو پیج تون مطالب مفیدی مثل راهنمای خرید و… بذارین تا دنبال کننده هاتون بیشتر بشه.

علاوه بر اینستا در تلگرام، ایتا و واتساپ هم می تونین گروه یا کانال بزنین و اطلاعاتی مثل مشخصات املاکی که به شما سپرده شده رو توش بذارین.

استفاده از شبکه مجازی در بنگاه مسکن

به نظرم اگه برای دفتر مشاور املاک تون، کارت ویزیت آماده کنین و تو اون علاوه بر شماره مغازه، شماره خودتون و آدرس شبکه های اجتماعی تون رو هم بنویسین، قطعا تاثیر مثبتی روی کسب و کارتون داره.

اعتماد مردم به شما ضامن پیشرفت در کار

البته به نظرم بهترین تبلیغ توسط مردمیه که شما رو شناختن و شما رو به دیگران معرفی میکنن. پس یادتون باشه که چقدر مشتری ها مهمن.

به امید روزی که پس از راه اندازی مشاور املاک یا بنگاه مسکن انقدر پیشرفت کنید و موفق بشین که مثل ستاره در شهرتون بدرخشین.

جمع بندی: در این مقاله راجع به راه اندازی مشاور املاک یا همان بنگاه مسکن صحبت شد و با وظایف یک مشاور املاک آشنا شویم و در مورد هزینه و نحوه ی تاسیس و میزان سود این شغل با یکدیگر گپی زدیم؛ اگر سوال یا ابهامی وجود داشت حتما در قسمت نظرات بپرسید…

تیم کانش
تیم کانش

ما در کنار شماییم تا بتوانیم با قرار دادن مطالب و آموزش های مفید، گام کوچکی جهت افزایش دانش و کسب مهارت شما بردایم...

15 پاسخ

  1. “خروار خروار دروغ به مردم بگید و به حق خودتون اصن قانع نباشید..”
    این کاریه که بنگاه دارا انجام میدن و نونی که میخورن مشکل داره…

    انشالله روزی برسه که بساط این کسب و کار کذب، جمع بشه..

  2. میخواستم بپرسم شرط تاهل رو نمیشه نادیده بگیرن؟ خب یکی زن نداره میخواد یه کار گیرش بیاد بعد زن بگیره!!

    1. درود بر شما
      از اتحادیه استان سوال کنید در بسیاری از اتحادیه های شروطی مثل تاهل یا عدم سوء پیشینه حذف شده است.
      امیدوارم که اتحادیه ماشوران املاک نیز این کار را انجام داده باشند.
      موفق باشید…

  3. سلام ودرود
    چند در از سهم معامله ای که در دفتر مشاور املاک بسته میشه برای بنگاه دار می‌باشد و آیا اون مقدار بین دو طرف معامله است یا از هرطرف دریافت شود.ممنون وسپاس

    1. سلام بر شما
      اینکه چند درصد کمیسون به بنگاه دار میرسد متفاوت است و بستگی به ملک دارد آیا خرید و فروش است یا رهن است یا اجاره یا رهن و اجاره باهم است و یا…
      مثلا برای فروش ملک این کمیسون حدود نیم درصد ارزش ملک است که حدود 9 درصد مالیات هم به آن اضافه میشود. اما این عدد در اجاره و رهن بالاتر میرود.
      این عدد هم بین خریدار و فروشنده تقسیم میشود مگر طبق توافق قبلی به کسی واگذار کرده باشند.
      (در حالت کلی میزان کمیسیون چه در اجاره و چه در خرید و فروش و … رقم بالایی میشود. )
      بیشتر از این نمیشه اینجا توضیح داد اما در کلاس آموزشی اتحادیه کامل این موارد رو توضیح میدهند و درباره نحوه ی تبدیل اجاره به رهن و محاسبه کمیسیون مفصلا چندین ساعت صحبت میشود.
      کسب و کارتان پر روزی…

  4. سلام خسته نباشید میخواستم بدونم جایی نوشته بودید قراردادهایی ک با ارگان های مختلف اعم از ادارات وسازمان های دولتی بستین باید نشون بدیم به اتحادیه میخواستم بدونم منی ک سابقه کاری ندارم و تازه میخوام این شغل و شروع کنم این قراردادها الزامی

    1. درود بر شما
      خیر در بسیاری از موارد چنین بندهایی ضرورت ندارد و حتی بندهای اصلی اتحادیه هم دیده شده که رعایت نمیشود.
      پس نگران نباشید و برای مطمئن بودن از شرایط اتحادیه کافیست با اتحادیه مشاوران املاک شهرتان تماس بگیرید چرا که اتحادیه هر استان ممکن است
      با استان دیگر متفاوت باشد.
      موفق باشید

  5. درود
    بنده مطالب این صفحه و چند پیج دیگه از سایتتونو خوندم
    سایت خوبی دارید موفق باشید

    1. باسلام واقعان لذت بردم ازنحوه توضیحات شما مهندس جان احسنت

  6. سلام
    به نظر شما برای راه اندازی بنگاه مشاور املاک در محله بهتر است یا در مکان های تجاری

    1. سلام
      اگه سوال شما رو درست متوجه شده باشم منظورتون اینه که تو انتخاب مکان برای راه اندازی مشاور املاک مردد هستید و نمیتونید تصمیم بگیرید که دفتر شما در یک محل مسکونی باشد یا یک محل تجاری مانند بازار
      شما باید محل هایی که مد نظرتون هست رو آنالیز کنید و از لحاظ جامعه آماری و تعداد دفاتر مشاور املاک بسنجید و سپس انتخاب کنید اما اگر کلی جواب شما را بدهم تعداد مراجعین و کمیسیون دریافتی در محل های مسکونی که پر معامله هستند بسیار بهتر است.

  7. با سلام
    ممنون از مطالب مفیدتون
    یک سوال داشتم
    آیا بودن تعدادی مشاور املاک در یک محل باعث میشه که اتحادیه دیگر به ما مجوز کسب ندهد یا این موضوع اهمیتی ندارد؟

    1. سلام رضا جان
      حرفی که زدین درسته در برخی از اتحادیه ها رعایت فاصله با باقی مشاور املاک ها جزء شروط راه اندازی مطرح میشود و مثلا گفته میشود بین 2 بنگاه مشاور املاک بایستی 20 عدد مغازه تجاری باشد یا فلان قدر فاصله با آخرین مشاور املاک داشته باشید اما در حقیقت رعایت نمی شود و به شخصه بارها و بارها دیده ام برخی مشاوران املاک با فاصله ی یکی دو مغازه در کنار هم به ثبت رسیده اند. پس بابت این نگرانی نداشته باشید.
      موفق باشید…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *