کانش مرجع مناسب
کسب مهارت و دانش

شغل برنامه نویسی موبایل + 5 ایده جذاب ساخت اپلیکیشن

برنامه نویسی موبایل
دیگه  امروزه بسیاری از کارهای ما توسط اپلیکیشن ها و برنامه های مختلف انجام میشه و دوره دوره ی تکنولوژی و وب و هر چه وابسته به اینترنته و با سرعت هر چه تمام تر هم پیش می ره. یکی از شغل های مناسب یادگیری برنامه نویسی های مختلف مثل اندروید،جاوا و ... می باشد که روز به روز به متخصص این رشته بیشتر نیاز است و متخصص خوب هم کم است.
برنامه نویسی موبایل
فهرست مقاله :

کسب درآمد از برنامه نویسی موبایل ❣️❣️

لازمه ورود به شغل برنامه نویسی موبایل علاقه و علاقه هستش، اگه قبلا برنامه نویسی کردی و فکر میکنی که علاقه داری شاید تو راه خیلی موفق بشی اگر شما بتوانید این حرفه را یاد بگیرید میتوانید با طراحی و  ساخت چند اپلیکیشن کاربردی مناسب در کافه بازار و سایر مارکت ها به درآمد میلیونی خوبی برسی. در حقیقت شما چند ماهی کار می کنید اما پس از گذشت چند ماه این برنامه های شما هستند که برای شما پول در می آورند.

برای مثال یه برنامه که هممون میشناسیم باد صبا هستش تو کافه بازار چیزی حدود 10 میلیون نصب فعال داره حالا فکر کنید همین باد صبا بیاد رو برنامش چند تا چیز خوب بذاره مثلا بیاد یه قسمت کافه کتاب اضافه کنه، یا هر چیز دیگه که بتونه نظر مخاطبش رو جلب کنه و اون رو تو نسخه حرفه ای یا پرو عرضه کنه با قیمت فوق العاده پایین مثلا 1000 تومن که واقعا مفته فقط کافیه که یک دهم مخاطباش بخوان اون رو بخرن چقدر میشه؟

1000تومن ضربدر یک میلیون نفر میشه 10 میلیارد تومن رقم خیلی خوبیه.

چطور به یه برنامه نویس موبایل خوب تبدیل شیم و وارد شغل برنامه نویس موبایل شیم؟

همونطور که گفتم اولین قدم داشتن علاقه هستش اگه باشه نصف راه رو رفتی.

شغل برنامه نویسی موبایل

زمان کسب درآمد از اپلیکیشن موبایل :

باید انتظار درآمد سریع از کار برنامه نویسی موبایل رو نداشته باشی، آموزش و تولید و به پول رسیدن تو این رشته حداقل 1 سال زمان میبره هر چند بستکی به فرد داره و ممکنه یکی این راه رو تو 6 ماه بره یکی تو 3 سال، پس همه چی به خودت وابستس.

باید روزانه ساعات زیادی رو پشت سیستم بشینی و کد بزنی،وب گردی کنی و آموزش ببینی.

آموزش دیدن:

برای آموزش برنامه نویسی موبایل هم دوره های آنلاین وجود داره و هم کلاس های آموزشی حضوری میتونی برای شروع یه دوره بری که دستت راه بیفته و بعدش باقی نیازات رو خودت کم کم کیتونی با مطالعه و سرچ و عضو شدن تو گروه ها و کانال های مختلف به دست بیاری .

نکته مهم: تو این طور کارها یه چیز یادت باشه حتما و حتما با افراد مختلف لینک شو و ارتباط بگیر، حتما میپرسی

  چرا ؟ خب معلومه !!

  • تو این راه به سوالات زیادی برمیخوری همینا هستن که میتونن کمکت کنن.
  • زمانی که پروژه بگیری همین دوستات میتونن بهترین شریک و یاور شما باشن و یه تیم تشکیل بدین و بتونین یه پروژه رو با هم پیش ببرین.
  • بهترین کسایی هستن که میتونن به شما پروژه معرفی کنن
  • و خیلی چیزای دیگه خودت بعدا میفهمی.

اگه نمیدونی چه برنامه ای بسازی چند تا ایده بهت معرفی میکنم شاید خیلی کمکت کنه.

چند ایده برای کسب درآمد برنامه نویسی موبایل

اگه به یک موضوعی مسلط هستی میتونی اون رو آموزش بدی و تو مارکت های مختلف بفروشی مثل همین آموزش شغل برنامه نویسی موبایل و اندروید؛ محتوای متنی و ویدئویی و تصویری درست کن و تو برنامت قرار بده و با قیمت خوبی هم عرضه کن.

  • مثلا در زمینه روانشناسی یه سری پرسشو پاسخ بنویس که حساب شده و علمی باشه و تبدیل کن به یه برنامه اگه ویدئو هم بذاری که عالی.
  • در زمینه تربیت فرزند میتونی چند تا کتاب بخونی و علمت رو بالا ببری ونتیجش رو تو یه برنامه بنویسی.
  • در زمینه ورزشی و برنامه های ورزشی اگه سررشته داری میتونی فعالیت کنی.
  • در زمینه تناسب اندام و لاغر شدن و رژیم های غذایی میتونی برنامه درست کنی.
  • میتونی تشریح و حل یک کتاب رو داخل یه برنامه گرافیکی خوشگل بذاری مثلا حل المسائل حسابان ، فیزیک هالیدی یا هرچیز دیگه و با قیمت مناسبی بفروشی (حق کپی رایت رو همیشه جدی بگیر).

ایده جذاب برای برنامه نویسی موبایلبرای کسب درآمد از شغل برنامه نویسی موبایل در جاهای مختلف میتونی آگهی بزنی و چند تا برنامت هم رزومه ی خوبیه که برای خودت درست کردی و توانایی هات رو نشون میده، میتونی پروژه های خوب بگیری و آینده درخشانی داشته باشی.اگر خوب تلاش کنی این کار یکی بهترین ایده های کسب و کار میتونه برات باشه.

استفاده از سایت های فریلنسری هم میتونه برای گرفتن پروژه های برنامه نویسی موبایل خیلی کمکت کنه

💡یه نکته مهم : حتما وحتما سعی کن اطلاعاتی که در اختیار بقیه قرار میدی صحیح باشه و براش حساسیت به خرج بده و خوب مطالعه کن و اول خودت رو جای مخاطب بذار و عیار مطالب و برنامه ای که ساختی رو بسنج.

مطمئنا این کار هم مانند هر کار دیگری دارای مزایا و معایب خاص خودش هست که در کلیپ زیر میتوانید تعدادی از این معایب و مزایا برنامه نویسی را اببینید.

تیم کانش
تیم کانش

ما در کنار شماییم تا بتوانیم با قرار دادن مطالب و آموزش های مفید، گام کوچکی جهت افزایش دانش و کسب مهارت شما بردایم...

2 پاسخ

  1. سلام
    به نظر من با برنامه نویسی موبایل میشه آموزش درباره اپلیکیشن سازی که قابل هضم باشه و ایجاد رقابت بین برنامه نویسان بندازه و باعث پیشرفت کشور بشه خیلی عالی میشه

    1. درود بر شما
      بله نظر شما کاملا صحیح است، آموزش های جذاب با بیان شیوا در بستر مجازی طرفداران زیادی دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *